Companie

PREZENTAREA COMPANIEI

 

S.C. NORSONIC S.R.L. a fost infiintata in anul 1998, avand un capital social de 10.000 lei. Activitatea de baza a societatii o reprezinta “Lucrarile la instalatii electrice, mentenanta echipamentelor electroenergice.”
Societatea noastra ofera posibilitate si echilibru, intr-un mediu economic imprevizibil si preia din sarcina dumneavoastra acele activiti si domenii in care demonstreaza prin fapte, profesionalism si responsabilitate, o maxima competenta. Rezolvarea oricarei probleme implica o organizare specifica si o abordare structurata care sa conduca la solutia optima, generatoare de maximum de beneficiu in conditiile date.
In decursul anilor de activitate, numarul angajatilor a crescut la aproximativ 15, cu diverse calificari: lacatus mecanic, electrician, inginer electroenrgic, iar dotarea tehnica (unelte, scule, utilaje, logistica) este de cea mai buna calitate.
Interesul nostru pentru calitatea serviciilor noastre ne-a obligat sa implementam si sa dezvoltam un Sistem de
Management Integrat in conformitate cu cerintele standardelor de referinta SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si OHSAS 18001:2007 si a standardului SA 8000 – Responsabilitate sociala in domeniul electric si automatizari.
Organizatia este reprezentata de activitati de lucrari la instalatii electrice si comert cu echipamente electrice de ultima generatie, cum ar fi:
  • Contactoare de joasa tensiune pe diferite game de putere;
  • Condensatoare de joasa si medie tensiune;
  • Transformatoare de putere;
  • Separatoare de joasa si medie tensiune;
  • Relee de tip multifunctionale;
  • Regulatoare pentru monitorizarea parametrilor de energie reactiva.